Swedish Percussion

Hand Made in Sweden

 

 

 

 

 

SP Drums Kontakta oss Produkter Tjänster Referenser In English

 

 

Slagverk Trummor Congas & Bongos Tillbehör

Produkter                                       

 

Swedish Percussion handbygger trummor och slagverk av högsta kvalitet. Om du vill köpa en produkt så beställ direkt av oss här via internet. Om vi har produkten på lager så kan vi leverera den över hela Världen inom 5-dagar med Schenker eller DHL. För mer information, klicka på menyerna.

 

Hur lång tid tar det?

 

Leveranstiden varierar naturligtvis med storleken på din beställning och med antalet produkter som är under produktion. En mer exakt tid kommer du att få med din orderbekräftelse.


Hur mycket kostar det?

 

Priserna varierar väldigt mycket mellan produkterna men maila oss gärna och tala om vad du är intresserad av så återkommer vi till dig snarast. Jag är säker på att du kommer att bli nöjd. Våra kunder tycker att vår kvalitet är högre än vårt pris.

 

Utöver Swedish Percussions ordinarie produkter tillverkas även trummor, slagverk och tillbehör på beställning i enlighet med kundens önskemål.

 

Vill du beställa ett specialbygge så kontakta oss direkt via e-mail så skall vi hjälpa dig med ditt projekt. När vi diskuterat oss fram till hur ditt specialbygge skall se ut så skriver vi ut en orderbekräftelse och skickar den till dig tillsammans med en faktura på 50% av hela beloppet. När betalningen har kommit in på vårt konto så hamnar din beställning i orderlistan. Resterande belopp betalas vid leverans.

 

 

 

All rights reserved, Swedish Percussion ® , 2007, Est 1991.